DOC Espais Urbans comercialitza equips de marques punteres al sector Medi Ambiental, a la vegada que  realitza la seva instal.lació amb un seguiment post-venda personalitzat per a un millor aprofitament dels recursos i del Medi Ambient.
Oferim interessants plans de prevenció i manteniment en general, i dels contenidors soterrats en particular, donant una llarga i econòmica vida als equips.  

La nostra especialitat es el manteniment dels nostres representats contenidors soterrats SOTKON així com equips de diferents marques ja desaparegudes del mercat , adaptant-nos sempre a les necessitats de les  empreses de recollida i ajuntaments .

El nostre equip tècnic us realitzarà un peritatge de les instal.lacions existents per adaptar-les a les noves  normes de la  U.E ja que aquestes i en concret les més antigues  no les compleixen. 

El nostre compromís amb el medi ambient ens fa estar en constant alerta per poder incorporar nous productes i  serveis per adaptar els  equips a les noves tecnologies, cercant aplicacions i sistemes per aconseguir ciutats intel.ligents  "SMART CITY".